Zastava Srbije

ZAKLJUČAK O OBUSTAVLJANJU JAVNOG PREVOZA LICA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU U REPUBLICI SRPSKOJ

Republički štab za vanredne situacije donio je Zaključak o obustavljanju javnog prevoza lica u drumskom saobraćaju.

Više

DONIJET ZAKLJUČAK O NABAVCI BRAŠNA U REPUBLICI SRPSKOJ

Republički štab zadužio je Ministarstvo trgovine i turizma da hitno izvrši nabavku 75 tona za stanovništvo u Drvaru (16 tona), Petrovcu (16 tona), Grahovu (8 tona), Glamoču (10 tona), Čajniču (15 tona), Krupi na Uni (4 tone), Jezeru (3 tone), Kupresu (1 tona), Driniću (1 tona), Istočnom Mostaru (0,75 tona) i Istočnom Drvaru (0,25 tona).

Više

VLADA RS: Usvojena Informacija o zasnivanju novog proizvodnog ciklusa u poljoprivredi

Vlada Republike Srpske održala je, u Banjaluci, 65. sjednicu.

Više

SAVJET MINISTARA BIH: Usvojena Informacija o aktivnostima koje je potrebno realizovati za pristupanje BiH Zajedničkom sporazumu o javnim nabavkama

Vijeće ministara BiH usvojilo je Informaciju o realizaciji zaključaka Predsjedništva Bosne i Hercegovine i definiranih operativnih mjera za zaustavljanje širenja koronavirusa (SARS - Cov - 2/Covid 19), koju je predložio predsjedavajući Vijeća ministara.

Više

PRIJEDLOG ZAKONA O DOPUNI ZAKONA O PDV-U: Ministar finansija i trezora BiH ne podržava Prijedlog zakona

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministar finansija i trezora Vjekoslav Bevanda ne podržava Prijedlog o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodanu vrijednost (PDV) koji je u hitnu proceduru uputio predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Više

UPRAVA ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE BIH: Prihodi veći za 59 miliona KM

Prihodi od indirektnih poreza u prva tri mjeseca 2020. godine iznosili su 1 milijardu i 882 miliona KM i veći su za 59 miliona KM ili 3,24% u odnosu na isti period 2019. godine kada su iznosili 1 milijardu i 823 miliona KM, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Više

POSLODAVCI DA NE OTPUŠTAJU ZAPOSLENE

Predsjedništvo Saveza sindikata Republike Srpske zahtijeva od poslodavaca kod kojih se odvija proizvodni proces i radnici redovno obavljaju poslove i radne zadatke da se bezuslovno pridržavaju mjera i preporuka nadležnih institucija i zdravstvenih ustanova u vezi sa virusom korona.

Više