Zastava Srbije
Vesti slike

PRAKTIČNA RJEŠENJA SPORNIH PITANJA IZ OBLASTI RADNIH ODNOSA I ZAŠTITE NA RADU SA POSEBNIM OSVRTOM NA POSTUPANJE INSPEKCIJE RADA I PREGLEDOM AKTUELNE SUDSKE PRAKSE: Paragraf Lex organizuje savjetovanje u Banjaluci 22. marta 2024. godine

Kompanija Paragraf Lex organizovaće, 22. marta 2024. godine, savjetovanje na temu “Praktična rješenja spornih pitanja iz oblasti radnih odnosa i zaštite na radu sa posebnim osvrtom na postupanje inspekcije rada i pregledom aktuelne sudske prakse”.

Više
Vesti slike

NACRT ZAKONA O SAMOSTALNIM PREDUZETNICIMA RS: Nacrt zakona će biti upućen u skupštinsku proceduru

Vlada Republike Srpske utvrdila je Nacrt zakona o samostalnim preduzetnicima koji će dalje biti upućen u skupštinsku proceduru.

Više
Vesti slike

PRAVILNIK O CIJENI DOKUMENATA O VOZILU I CIJENI OZNAKA ZA OBILJEŽAVANJE VOZILA: Omogućeno registriranje oldtimer vozila i korištenje prenosivih registarskih tablica

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva civilnih poslova, donijelo je Pravilnik o cijeni dokumenata o vozilu i cijeni oznaka za obilježavanje vozila, kojim se definira visina naknade za registriranje oldtimer vozila i korištenje prenosivih registarskih tablica, što do sada nije bilo propisano i stvaralo je probleme fizičkim i pravnim licima.

Više
Vesti slike

“STANDARD AND PURS": Zadržan kreditni rejting Republike Srpske sa stabilnim izgledima

Međunarodna rejting agencija “Standard end Purs" saopštila je, nakon urađene analize ekonomske situacije u Republici Srpskoj da je Republici Srpskoj potvrđen “B" dugoročni kreditni rejting Republike Srpske, sa stabilnim izgledima, a najbolju ocijenu je dobilo stanje duga u srednjoročnom periodu.

Više