Zastava Srbije
Vesti slike

USKLAĐIVANJE POSLOVANJA SA NOVIM ZAKONOM O SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINANSIRANJA TERORISTIČKIH AKTIVNOSTI: Paragraf Lex organizuje savjetovanje, u Banjaluci, 20. juna 2024. godine

Kompanija Paragraf Lex organizovaće, 20. juna 2024. godine, savjetovanje na temu “Usklađivanje poslovanja sa novim Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti”.

Više
Vesti slike

VISOKI SUDSKI I TUŽILAČKI SAVJET BIH: Imenovani nosioci pravosudnih funkcija

Visoki sudski i tužilački savjet Bosne i Hercegovine (VSTS BiH) je tokom sjednice, koja se održala 04. juna 2024. godine u Sarajevu

Više
Vesti slike

VLADA FBIH: Utvrđeni prijedlozi i nacrti zakona

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije donijela Odluku kojom se usvaja Program utroška sredstava Trajnog revolving fonda kod Union banke d.d. Sarajevo, ovog ministarstva za dugoročno finansiranje projekata putem dodjele kredita za 2024. godinu.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Utvrđen Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o veterinarstvu

Vlada Republike Srpske je utvrdila, na 72. sjednici u Banjaluci, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o veterinarstvu u Republici Srpskoj.

Više
Vesti slike

NACRT ZAKONA O BORAVIŠNOJ TAKSI RS: Predviđeno ukidanje paušala

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da su Nacrtom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o boravišnoj taksi Republike Srpske predvidjeli ukidanje paušala, te plaćanje boravišne takse po osnovu broja noćenja.

Više
Vesti slike

NACRT ZAKONA O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI FBIH: Neki od prijedloga Udruženja poslodavaca uvršteni u Nacrt zakona

Federalno ministarstvo trgovine održalo je u Mostaru prvu od pet planiranih javnih rasprava o Nacrtu zakona o unutrašnjoj trgovini, nakon što su oba doma Parlamenta FBiH usvojila Nacrt ovog zakona.

Više