Zastava Srbije

Vijesti na današnji dan

VLADA FBIH: Usvojena informacija o epidemiološkoj situaciji s naredbama i preporukama Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva

Vlada Federacije BiH je, na sjednici u Sarajevu, usvojila informaciju o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u na dan 23.8.2021. godine, s prijedlogom naredbi i preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva.

Više

VLADA RS: Utvrđeni prijedlozi zakona o izmjeni Zakona o sjemenu poljoprivrednog bilja i o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti potrošača

Vlada Republike Srpske usvojila je, na 134. sjednici, u Banjaluci, Informaciju o početku školske godine i planu organizovanja rada osnovnih i srednjih škola i đačkih domova u školskoj 2021/2022. godini, za vrijeme trajanja pandemije virusa korona (SARS-CoV2).

Više

POČETAK ŠKOLSKE 2021/2022. GODINE U RS U ŠKOLSKIM KLUPAMA: Dostupne Preporuke Instituta za odvijanje nastave

Vlada Republike Srpske usvojila je Informaciju o početku školske godine i planu organizovanja rada osnovnih i srednjih škola i đačkih domova u školskoj 2021/2022. godini, za vrijeme trajanja pandemije virusa korona (SARS-CoV2), a prema kojoj nastava u novoj školskoj godini počinje 1. septembra u osnovnim i srednjim školama u Republici Srpskoj, saopštila je ovo ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić na konferenciji za novinare nakon sjednice Vlade.

Više