Zastava Srbije
Vesti slike

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: Usvojeni prijedlozi zakona o izmjenama zakona o porezu na dodatu vrijednost i o radu u institucijama BiH

Na 9. sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) usvojen je, u drugom čitanju i po skraćenom postupku, Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o radu u institucijama Bosne i Hercegovine, čiji su predlagači poslanici Predrag Kojović, Sabina Ćudić i Aida Baručija.

Više
Vesti slike

DOM NARODA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: Usvojen Prijedlog zakona o slobodi pristupa informacijama na nivou institucija BiH

Na 7. sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) usvojen je, u prvom čitanju, Prijedlog zakona o slobodi pristupa informacijama na nivou institucija Bosne i Hercegovine (P.Z.E.I), čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.

Više
Vesti slike

AGENCIJA ZA BANKARSTVO RS: Pokreće se projekat "Finansijska pismenost u bankarstvu"

Agencija za bankarstvo Republike Srpske pokrenula je projekat "Finansijska pismenost u bankarstvu", kako bi se građani ali i pravna lica na što bolji način edukovali u pogledu načina i korištenja usluga u bankarstvu.

Više