Zastava Srbije
Vesti slike

PRAKTIČNA IMPLEMENTACIJA IZMJENA I DOPUNA ZAKONA O PARNIČNOM POSTUPKU, ZAKONA O VANPARNIČNOM POSTUPKU I PORODIČNOG ZAKONA: Paragraf Lex organizuje savjetovanje, u Banjaluci, 5. juna 2024. godine

Kompanija Paragraf Lex organizovaće, 5. juna 2024. godine, savjetovanje na temu “Praktična implementacija izmjena i dopuna Zakona o parničnom postupku, Zakona o vanparničnom postupku i Porodičnog zakona”.

Više
Vesti slike

PARAGRAF LEX ODRŽAO SAVJETOVANJE RADNI ODNOSI U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE SA POSEBNIM OSVRTOM NA POSTUPANJE INSPEKCIJE RADA I DOPUNE ZAKONA O RADU

Kompanija Paragraf Lex organizovala je, 23. maja 2024. godine, u Sarajevu, savjetovanje na temu “Radni odnosi u Federaciji Bosne i Hercegovine sa posebnim osvrtom na postupanje inspekcije rada i dopune Zakona o radu”.

Više
Vesti slike

U PRIPREMI PREDNACRT ZAKONA O ŠUMAMA FBIH

Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Kemal Hrnjić prisustvovao je konferenciji o šumarstvu u organizaciji KJP “Sarajevo-šume” d.o.o. Sarajevo.

Više
Vesti slike

PRAVILNIK O ODOBRAVANjU OPERATERA FISKALNOG SISTEMA RS: Održavanje novih fiskalnih kasa privrednike bi moglo koštati oko 35 KM

Prema nezvaničnim informacijama, održavanje novih fiskalnih kasa privatnike u Republici Srpskoj moglo bi koštati oko 35 KM, što je više nego u Srbiji gdje je sprovedena praktično ista fiskalizacija, i značajno skuplje nego što se za održavanje fiskalnih kasa izdvaja danas.

Više
Vesti slike

PORESKA UPRAVA RS: "E-Saglasnost" za lakše izvršavanje poreskih obaveza

Računi za porez na nepokretnosti poreskim obveznicima, odnosno vlasnicima nepokretnosti u Republici Srpskoj odnedavno mogu stizati i putem elektronske pošte, a iz Poreske uprave Srpske podsjećaju da je cilj funkcije "e-Saglasnost" olakšavanje izvršavanja poreskih obaveza.

Više