Zastava Srbije

NARODNA SKUPŠTINA RS: 30. marta 2021. godine 15. redovna sjednica Narodne skupštine - Razmatranje prijedloga i nacrta zakona

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske odlučio je danas da 15. redovna sjednica parlamenta započne u utorak, 30. marta 2021, u 10 časova, a za dnevni red je predloženo osam tačaka.

Više

VLADA RS: Usvojena Informacija o zasnivanju novog proizvodnog ciklusa u poljoprivredi RS u 2021. godini

Vlada Republike Srpske usvojila je, na 113. sjednici, u Banjaluci Informaciju o zasnivanju novog proizvodnog ciklusa u poljoprivredi Republike Srpske u 2021. godini.

Više

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE RS: Javna okupljanja ograničena na 30 ljudi, privatna na 10

Republički štab za vanredne situacije na 72. sjednici održanoj 19.03.2021. godine, donio je Zaključak u vezi Informacije o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj kojim naređuje Republičkoj upravi civilne zaštite Republike Srpske da zajedno sa civilnom zaštitom gradova/opština hitno izvrše dezinfekciju objekata u kojima se dešavaju masovnija okupljanja građana, kao što su škole, obdaništa i javne površine u užim centrima gradova/opština i da o preduzetim radnjama odmah informišu Republički štab za vanredne situacije.

Više