Zastava Srbije
Vesti slike

NA PRAVNOM FAKULTETU U TUZLI DODIJELJENI SERTIFIKATI STUDENTIMA KOJI SU USPJEŠNO SAVLADALI OBUKU ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Tuzli organizovana je dodjela sertifikata za sudente, polaznike obuke za korišćenje elektronske pravne baze Paragraf Lex.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Utvrđeni prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru i o dopuni Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti RS

Vlada Republike Srpske utvrdila je, na 29. sjednici, održanoj u Banjaluci, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru Republike Srpske.

Više
Vesti slike

RS: Održana 1. sjednica Republičkog štaba za vanredne situacije

Na prvoj sjednici Republičkog štaba za vanredne situacije, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Savo Minić upoznao je članove Štaba sa trenutnom situacijom u Republici Srpskoj u vezi sa zaraznom bolesti afričkom kugom svinja.

Više
Vesti slike

SAVJET ZA STRANE INVESTITORE FBIH: Održana prva sjednica u novom sazivu

Novi saziv Savjeta za strane investitore Federacije Bosne i Hercegovine (SSI) održao je, u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, prvu, konstitutivnu, sjednicu. Predsjednik Savjeta je federalni ministar trgovine Amir Hasičević, a za zamjenicu je izabrana federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Pozder.

Više