Zastava Srbije

NA PRAVNOM FAKULTETU U TUZLI DODIJELJENI SERTIFIKATI STUDENTIMA KOJI SU USPJEŠNO SAVLADALI OBUKU ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

17.07.2023.


Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Tuzli organizovana je dodjela sertifikata za sudente, polaznike obuke za korišćenje elektronske pravne baze Paragraf Lex.

Tokom višednevne obuke studenti su imali mogućnost da se upoznaju sa benefitima korišćenja pravne baze, koja postaje nezaobilazno sredstvo za savladavanje svakodnevnih profesionalnih izazova kada je u pitanju istraživanje i primjena propisa, ali i drugih dokumenata važnih za sigurno i zakonito poslovanje.

Upoznavanje korišćenja pravne baze Paragraf Lex u Tuzli

Upoznavanje korišćenja pravne baze Paragraf Lex u Tuzli

Sertifikate je studentima uručio dekan Pravnog fakulteta, prof. dr Amir Karić, kome je kompanija Paragraf izuzetno zahvalna na prepoznavanju ovakvog vida saradnje.

Dodijeljeni sertifikati u Tuzli
Dodijeljeni sertifikati u Tuzli

Dodijeljeni sertifikati u Tuzli

Među polaznicima obuke, najviše se istakao Mirza Fazlić kome je kompanija Paragraf omogućila pristup pravnoj bazi Paragraf Lex u trajanju od godinu dana.

Obuku studenata je vodio je Admir Selesković, pomoćnog generalnog sekretara fakulteta, inače Paragrafov sertifikovani predavač, koja je na ovaj način stekla dodatno iskustvo u radu.

Podsjetimo, svim nastavnicima Pravnog fakulteta omogućen je pristup pravnoj bazi Paragraf Lex, dok će studenti koji budu zainteresovani za dalje usavršavanje imati priliku za to na novim kursevima u zimskom semestru.


IZVOR: Redakcija Paragraf Lex, 16.07.2023.