Zastava Srbije
Vesti slike

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTA FBIH: 26. oktobra 2023. godine 6. redovna sjednica – Razmatranje prijedloga zakona

Federacija BiH i BiH kasne u donošenju propisa kojima bi se omogućilo smanjenje opterećenja na rad i liberalizacija tržišta radne snage, rečeno je na konferenciji koju je organizovalo federalno Udruženje poslodavaca.

Više
Vesti slike

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 31. oktobra 2023. godine 12. sjednica – Razmatranje izvješataja o radu većeg broja institucija

U skladu sa tačkom 23. Smjernica za konsultacije u izradi propisa i drugih opštih akata (“Sl. glasnik RS", br. 86/2022), Ministarstvo privrede i preduzetništva, a u cilju obavljanja javnih konsultacija, poziva zainteresovana lica da dostave komentare i sugestije na Prijedlog zakona o proizvodnji naoružanja i vojne opreme u Republici Srpskoj.

Više
Vesti slike

VLADA FBIH: Donijeta akte za raspisivanje Javnog konkursa za izbor predsjednika i članova Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša

Ministarstvo pravde u Vladi Republike Srpske, sa ciljem sprovođenja Zaključka Narodne skupštine Republike Srpske broj: 02/1-021-1054/23 od 28. septembra 2023. godine, donesenog na Petoj redovnoj sjednici, objavilo je Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu zakona o posebnom registru i javnosti rada neprofitnih organizacija.

Više