Zastava Srbije

SKUPŠTINA KS: 27. jula 2022. godine 54. sjednica – Razmatranje prijedloga i nacrta zakona

Sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, 54. po redu, bit će održana 27. jula u 9:00 sati. Odlučili su to članovi Kolegija na sjednici.

Više

VLADA FBIH: Za programe uvezivanja radnog staža u javnim i privatnim preduzećima 4.468.000 KM

Vlada Federacije BiH je, na sjednici u Sarajevu, na prijedlog Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva, usvojila Informaciju o epidemiološkoj situaciji COVID-19 u Federaciji BiH na dan 11.7.2022. godine, s prijedlogom naredbi i preporuka ovog kriznog štaba.

Više

VLADA RS: Usvojena Odluka o 10. emisiji obveznica RS

Vlada Republike Srpske usvojila je, na 178. sjednici, održanoj u Banjaluci, Odluku o 10. emisiji obveznica Republike Srpske

Više

JAVNI POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH FINANSIJSKIH SREDSTAVA MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA ZA SPROVOĐENJE MJERA ENERGETSKE EFIKASNOSTI I OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE: Rok za podnošenje prijava 12. avgust 2022. godine

U okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj (GED) otvoren je Javni poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava malim i srednjim za sprovođenje mjera energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije. Rok za podnošenje prijava je 12. avgust 2022. godine do 17:00 časova.

Više

OČEKUJE SE PODIZANJE KAMATA NA KREDITE S PROMJENJIVOM STOPOM U FBIH

Pojedine banke u Federaciji BiH uskoro će poslati obavijesti korisnicima kredita da će doći do promjene kamata za kredite ugovorene s promjenjivom kamatnom stopom.

Više