Zastava Srbije

VLADA FBIH: Od 11. maja 2020. godine uobičajeno radno vrijeme

Vlada Federacije BiH je na hitnoj, telefonski održanoj sjednici, van snage stavila zaključke sa sjednica od 20. i 26.3.2020. godine.

Više

SPISAK PRAVNIH LICA I PREDUZETNIKA KOJIMA JE ZABRANJEN RAD U MARTU 2020. GODINE

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske sačinilo je spisak pravnih lica i preduzetnika kojima je Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID 19) u Republici Srpskoj i naredbama jedinica lokalne samouprave, zabranjeno obavljanje djelatnosti u martu 2020. godine.

Više

KANTON SARAJEVO: Ukinuto skraćeno radno vrijeme za općine i gradske urede

Radno vijeme u općinama i gradskim uredima u Kantonu Sarajevo bit će vraćeno na staro stanje, odnosno trajat će od 8 do 17:30.

Više

UPUTSTVA I PREPORUKE ZA RAD UGOSTITELJSKIH OBJEKATA U RS

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske objavio je precizna uputstva i preporuke o postepenom ublažavanju mjera u vezi s koronavirusom i predstojećim radom pojedinih privrednih i drugih subjekata, pa će tako rad kafića, restorana i roštiljnica biti moguće organizovati isključivo u baštama objekata od 7:00 do 19:00 sati.

Više

PREDŠKOLSKE USTANOVE U RS POČINJU SA RADOM 11. MAJA 2020. GODINE

U svrhu popuštanja mjera koje su na snazi kako bi se smanjilo širenje koronavirusa neophodna je primjena posebnih mjera u vrtićima u Republici Srpskoj kako bi se djelatnosti i privredni subjekti vratili u funkciju i bili na usluzi građanima.

Više

PREPORUKA VISOKOŠKOLSKIM USTANOVAMA U RS DA ZAVRŠE ŠKOLSKU GODINU ONLINE

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske objavio je precizna uputstva i preporuke o postepenom ublažavanju mjera u vezi sa virusom korona i predstojećem radu pojedinih privrednih i drugih subjekata, prema kojima bi visokoškolske ustanove i fakulteti trebali da završe školsku godinu u online formatu.

Više

NEOPHODNA RASPODJELA 330 MILIONA EVRA

Centralna banka (CB) BiH zatražila je od Savjeta ministara BiH da joj dostavi odluku o raspodjeli 330 miliona evra koje je BiH dobila od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Više