Zastava Srbije

UPRAVA ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE BIH: Prihodi od indirektnih poreza veći za milijardu i 194 miliona KM

Iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH saopćili su da su prihodi od indirektnih poreza u periodu januar-septembar 2022. godine iznosili su 7 milijardi i 350 miliona KM i veći su za 1 milijardu i 194 miliona KM ili 19,40% u odnosu na isti period 2021. godine kada su iznosili 6 milijardi i 156 miliona KM.

Više

DANI OSIGURANJA U REPUBLICI SRPSKOJ: 28. oktobra 2022. godine u Banjaluci

Prvi Dani osiguranja u Republici Srpskoj (DORS) u organizaciji Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske održaće se 28. oktobra u Banjaluci.

Više

U SRPSKOJ OMOGUĆENA PROMJENA LJEKARA BEZ NAVOĐENJA RAZLOGA: Do kraja 2022. godine moguće promijeniti doktora porodične medicine, pedijatra ili ginekologa

Građani Republike Srpske od 1. oktobra do kraja decembra imaju mogućnost da promjene svog izabranog doktora porodične medicine, pedijatra ili ginekologa po jednostavnim procedurama, bez navođenja razloga promjene.

Više

FOND ZA PENZIJSKO I INVALIDSKO OSIGURANJE RS: Poziv za dostavljanje potvrde o životu

Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske pozvao je penzionere kojima se isplata vrši van Srpske da do kraja godine dostave Fondu potvrdu o životu.

Više