Zastava Srbije

DANI OSIGURANJA U REPUBLICI SRPSKOJ: 28. oktobra 2022. godine u Banjaluci

06.10.2022.


Prvi Dani osiguranja u Republici Srpskoj (DORS) u organizaciji Udruženja društava za osiguranje Privredne komore Republike Srpske održaće se 28. oktobra u Banjaluci.

Centralni događaj Dana osiguranja će biti konferencija pod nazivom "Izazovi u sektoru osiguranja u doba globalne neizvjesnosti" na kojoj će učešće uzeti eminentni stručnjaci u oblasti osigurtanja iz zemlje i regiona, kao i predstavnici osiguravajućih društava.

Dani osiguranja u RS će omogućiti razmjenu znanja, iskustava, poslovnih ideja, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata. DORS će takođe omogućiti i "opušteniju" formu razmjene mišljenja tokom druženja koje je predviđeno.

Na konferenciji ćemo pokušati pronaći rješenja za aktuelne izazove sa kojima se susreću društva za osiguranje.

Dakle, u trenutku dok se još nismo oporavili od pandemije COVID-a, ponovo smo izloženi možda i većim izazovima uslovljenim, prije svega, ratom u srcu Evrope.

Inflacija, nedostatak energenata, migracije, kao i tektonske geopolitičke promjene, imaju izuzetno velik uticaj i na poslovanje u ovoj oblasti. Digitalizacija kao način unapređenja poslovanja već dugo nije stvar izbora, već neizbježna promjena postojećih poslovnih modela.

Navedene teme će se tokom konferencije izlagati u različitim formama (predavanja, paneli, prezentacije).

Kompanija Paragraf Lex BA ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenijetih iz spoljnih sadržaja, odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vijesti" su namijenjene u svrhu opšteg informisanja.


IZVOR: Vebsajt Nezavisne, 04.10.2022.

Naslov: Redakcija