Zastava Srbije
Vesti slike

USKLAĐIVANJE POSLOVANJA SA NOVIM ZAKONOM O SPREČAVANJU PRANJA NOVCA I FINANSIRANJA TERORISTIČKIH AKTIVNOSTI: Paragraf Lex organizuje savjetovanje, u Banjaluci, 20. juna 2024. godine

Kompanija Paragraf Lex organizovaće, 20. juna 2024. godine, savjetovanje na temu “Usklađivanje poslovanja sa novim Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti”.

Više
Vesti slike

DOM NARODA PARLAMENTA FBIH: 12. juna 2024. godine 9. sjednica – Razmatranje prijedloga zakona

Zakazana 9. sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine za srijedu, 12. juna 2024. godine sa početkom u 12:00 sati

Više
Vesti slike

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI FBIH: Raspored okruglih stolova

Federalno ministarstvo trgovine otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o unutrašnjoj trgovini, nakon što su oba doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine usvojila Nacrt zakona.

Više
Vesti slike

UPRAVA ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE: Prihodi od indirektnih poreza za pet mjeseci 4,5 milijardi KM

NPrihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2024. godine iznosili su četiri milijarde i 497 miliona KM i veći su za 407 miliona KM ili 9,95 posto u odnosu na isti period 2023. godine kada su iznosili četiri milijarde i 90 miliona KM.

Više
Vesti slike

FBIH PRVI PUT DOBILA KREDITNU OCJENU B+/B SA STABILNIM IZGLEDIMA: Prognozira se dalji pad inflacije

Rejting agencija Standard & Poor's je prvi put dodijelio Federaciji Bosne i Hercegovine kratkoročnu i dugoročnu kreditnu ocjenu B+/B sa stabilnim izgledima.

Više