Zastava Srbije

DOM NARODA PARLAMENTA FBIH: 2. novembra 2022. godine nastavak 13. vanredne sjednice

Obavijest da će se nastavak 13. vanredne sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine održati u srijedu, 2. novembra 2022. godine u 12 sati.

Više

NARODNA SKUPŠTINA RS: 2. novembra 2022. godine 38. posebna sjednica – Razmatranje Prijedloga budžeta Republike Srpske za 2023. godinu

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske na današnjoj sjednici zakazao je Trideset sedmu posebnu sjednicu Narodne skupštine za srijedu, 2. novembra 2022. godine, sa početkom u 11 časova.

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREDŠKOLSKOM VASPITANJU I OBRAZOVANJU: Besplatno predškolsko vaspitanje posebnim kategorijama

Besplatnim predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem u Republici Srpskoj obuhvaćeno je šestoro djece bez roditeljskog staranja i 76 djece sa smetnjama u razvoju, koja imaju nalaz i mišljenje komisije o procjeni potreba i usmjeravanju djece sa smetnjama u razvoju, uzrasta od šest mjeseci do polaska u osnovnu školu.

Više

ELEKTROPRIVREDA BIH: Izmjene termina jeftine i skupe struje

Elektroprivreda Bosne i Hercegovine (EP BiH) informisala je korisnike o tarifama koje će se primjenjivati tokom zimskog računanja vremena, a koje je počelo 30. oktobra.

Više