Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

ODRŽANA PRVA OBUKA ZA IZRADU PLANOVA INTEGRITETA ZA PREDSTAVNIKE PRAVOSUDNIH INSTITUCIJA: Riječ je o prvoj obuci za predstavnike pravosudnih institucija u Republici Srpskoj i Pravobranilaštvu Republike Srpske, koji spadaju u drugu prioritetnu grupu za usvajanje planova integriteta

Ministarstvo pravde Republike Srpske, u saradnji sa predstvanicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i uz podršku Antikorupcijske mreže u BiH – "Akaunt", održali su 26. januara 2017. godine, u Banjoj Luci, drugu po redu, obuku za izradu planova integriteta.

Više

NARODNA SKUPŠTINA RS: 16. redovna sjednica zakazana za 7. februar 2017. godine

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske je utvrdio Prijedlog dnevnog reda i termin održavanja 16. redovne sjednice za utorak, 7. februara 2017. godine, sa početkom u 10 časova, izjavio je poslije sjednice Kolegijuma predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Više

VLADA RS: Donijete Odluka o usvajanju Energetskog bilansa RS za 2017. godinu, Odluka o određivanju projekta od javnog interesa za Republiku Srpsku,

Vlada Republike Srpske usvojila je 26.01.2017. godine, na 109. sjednici, u Banjaluci, Prijedlog Vlade Republike Srpske za Program rada Narodne skupštine Republike Srpske za 2017. godinu. Prijedlogom se predviđa izrada ukupno 86 zakonskih akata u sklopu zakonodavnog dijela, a u sklopu tematskog dijela predviđa se izrada ukupno 51 dokumenta.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZAŠTITI VAZDUHA U BANJALUCI I ISTOČNOM SARAJEVU

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti vazduha održaće se:

Više

POTPISAN SPORAZUM O SARADNJI SUDSKE POLICIJE I FEDERALNE AGENCIJE ZA UPRAVLJANJE ODUZETOM IMOVINOM

Sudska policija Federacije Bosne i Hercegovine pomagat će Federalnoj agenciji za upravljanje oduzetom imovinom u izvršenju sudskih odluka kao i presuda gdje je izrečeno oduzimanje imovinske koristi.

Više