Zastava Srbije
Vesti slike

DOM NARODA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 31. januara 2024. godine 13. sjednica – Razmatranje prijedloga zakona

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Kemal Ademović sazvao je 13. sjednicu Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine za srijedu, 31. januar 2024. godine sa početkom u 11 sati.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Od 1. januara penzije veće za 9,2 odsto

Vlada Republike Srpske donijela je, na 54. sjednici u Banjaluci, Odluku o određivanju iznosa najniže penzije, s ciljem poboljšanja materijalnog položaja najugroženije kategorije korisnika prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, odnosno korisnika kojima je iznos penzije određen po opštim propisima niži od najniže penzije.

Više
Vesti slike

UDRUŽENJE POSLODAVACA FBIH Poslodavci nezadovoljni radom nadležnih na sprovođenju reformi

Poslodavci u Federaciji BiH /FBiH/ nisu zadovoljni odnosom i radom vlasti na nivou Bosne i Hercegovime, te federalnom i kantonalnim nivoima na sprovođenju reformi i donošenju sistemskih propisa čija bi primjena omogućila povećanje plata zaposlenih u realnom sektoru i konkurentnosti privrede, zaustavljanje odlaska kvalifikovane radne snage, ali i bolji životni standard građana.

Više
Vesti slike

AGENCIJA ZA STATISTIKU BIH: Industrijska proizvodnja u decembru manja za 0,8 odsto

Ukupna desezonirana industrijska proizvodnja u BiH u decembru prošle godine bila je manja za 0,8 odsto u odnosu na prethodni mjesec, a u poređenju sa istim mjesecom 2022. industrijska proizvodnja, kalendarski prilagođena, bilježi pad za osam odsto, objavila je Agencija za statistiku BiH.

Više