Zastava Srbije

POZIV POLJOPRIVREDNICIMA ZA PODRŠKU PO MODELU RURALNOG RAZVOJA

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva objavilo je na svojoj web stranici Obavijest o uvjetima i rokovima za podnošenje zahtjeva po modelu ruralnog razvoja u 2021. godini.

Više

PORESKA UPRAVA REPUBLIKE SRPSKE UTVRDILA NEPRAVILNOSTI U SVAKOM DRUGOM KONTROLISANOM OBJEKTU

Inspektori Poreske uprave Republike Srpske su, u okviru nastavka opsežne akcije pojačanih kontrola evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa i kontrola prijavljivanja radnika u Jedinstveni sistem registracije, kontrole i naplate doprinosa širom Republike Srpske u protekloj sedmici izvršili 139 kontrola, te su u 71 slučaju utvrdili nepravilnosti, zbog čega su izdali 78 prekršajnih naloga na ukupan iznos kazne od 239.000 maraka.

Više

MMF SPREMAN ZA NOVI RAZGOVOR SA VLASTIMA U BIH O USLOVIMA ZA KREDIT

Šef Misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u BiH Alina Ijancu izjavila je da je ova finansijska institucija spremna da ponovo razgovara sa vlastima u BiH o kreditu i paketu reformi koje će promovisati snažan i održiv povratak u zemlji.

Više

ODRŽANA 130. SJEDNICA VLADE REPUBLIKE SRPSKE

Vlada Republike Srpske je donijela danas, na 130. sjednici u Banjaluci, Odluku o devetoj emisiji obveznica Republike Srpske za izmirenje obaveza po osnovu verifikovanih računa stare devizne štednje.

Više