Zastava Srbije
Vesti slike

ODRŽANO PARAGRAFOVO SAVJETOVANJE “IMPLEMENTACIJA KONCEPTA FINANSIJSKOG UPRAVLJANJA I KONTROLE U SUBJEKTIMA JAVNOG SEKTORA REPUBLIKE SRPSKE UZ PODRŠKU DIGITALNOG ALATA - PIFC APLIKACIJE”

Kompanija Paragraf organizovala je, 18. maja 2023. godine, savjetovanje na temu “Praktična primjena PIFC aplikacije u procesu planiranja interne revizije i polugodišnjem i godišnjem izvještavanju”.

Više
Vesti slike

VISOKO SUDSKO I TUŽILAČKO VIJEĆE: Održana TAIEX konferencija na temu korištenja društvenih mreža u pravosuđu

Intenzivnije korištenje savremenih komunikacijkih kanala, kakve su društvene mreže, značajno doprinose jačanju transparentnosti rada pravosudnih institucija, jedan je od zaključaka TAIEX Radionica o društvenim mrežama i pravosudnim institucijama: korištenje društvenih mreža kao službenog kanala komunikacije koja je 15. i 16. maja 2023. godine održana u Sarajevu.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Donijete Odluka o prestanku važenja Odluke o proglašenju vanredne situacije za teritoriju Republike Srpske i Uredba o prestanku važenja Uredbe o načinu izvršavanja mjera za sprečavanje i suzbijanje zaraznog oboljenja kovid 19

Vlada Republike Srpske, na prijedlog Republičkog štaba za vanredne situacije, donijala je, na 21. sjednici i Banjaluci, Odluku o prestanku važenja Odluke o proglašenju vanredne situacije za teritoriju Republike Srpske, kao i Uredbu o prestanku važenja Uredbe o načinu izvršavanja mjera za sprečavanje i suzbijanje zaraznog oboljenja kovid 19.

Više
Vesti slike

ZAKON O IGRAMA NA SREĆU: Poništen javni konkurs za finansiranje projekata sredstvima prikupljenih od naknada za priređivanje igara na sreću

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike saopćilo je da je poništen Javni konkurs za finansiranje projekata i programa iz sredstava dijela prihoda ostvarenih u Budžetu FBiH po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću koji se uplaćuju u skladu sa Zakonom o igrama na sreću ("Sl. novine FBiH", br. 48/2015 i 60/2015 - ispr.).

Više