Zastava Srbije

VLADA KANTONA SARAJEVO: Utvrđen Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja BiH

Vlada Kantona Sarajevo utvrdila je Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dopunskim pravima boraca-branitelja Bosne i Hercegovine, te ga uputila u skupštinsku proceduru, uz prijedlog da se donese po skraćenom postupku.

Više

PRIJEDLOZI ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O POSEBNIM REPUBLIČKIM TAKSAMA, O KOMUNALNIM TAKSAMA I O ADMINISTRATIVNIM TAKSAMA: Pojedine takse niže za 30 odsto, a biće i ukidanja nameta

Vlada Republike Srpske, s ciljem smanjenja parafiskalnih nameta i opterećenja privrede, utvrdila je prijedloge zakona o izmjenama i dopunama Zakona o posebnim republičkim taksama, Zakona o komunalnim taksama i Zakona o administrativnim taksama.

Više

TRANSPORTNA PREDUZEĆA U RS U PROBLEMU ZBOG PANDEMIJE VIRUSA KORONA

Prevoznici širom Republike Srpske zbog pandemije virusa korona i ekonomske neopravdanosti znatno su smanjili kapacitet rada i počeli sa masovnim otpuštanjem radnika.

Više

DO 15. APRILA OBAVEZNA UPOTREBA ZIMSKE OPREME ZA VOZILA

U Republici Srpskoj je od 15. novembra 2020. godine obavezno posjedovanje i korištenje zimske opreme za sva motorna vozila, bez obzira na vremenske prilike, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.

Više

DO 20. NOVEMBRA 2020. GODINE U SRPSKOJ NASTAVA NA DALJINU

U Republici Srpskoj će do petka, 20. novembra, biti obustavljen vaspitno-obrazovni rad u osnovnim i srednjim školama, kao i Domu učenika u Doboju usljed potrebe dezinfekcije prostorija koje se koriste kao biračka mjesta za lokalne izbore.

Više