Zastava Srbije

NACRT ZAKONA O IZMJENI I DOPUNI ZAKONA O OBEZBJEĐENJU KVALITETA U VISOKOM OBRAZOVANJU RS: Rok za sugestije 18. maj 2022. godine

U skladu sa članom 4. Smjernica za postupanje republičkih organa uprave o učešću javnosti i konsultacijama u izradi zakona (“Sl. glasnik RS", br. 123/2008 i 73/2012) Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS objavljuje tekst Nacrta zakona o izmjeni i dopuni Zakona o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srpske radi dostavljanja primjedbi i sugestija na isti u roku od osam dana od dana objavljivanja Nacrta zakona na internet stranici Ministarstva.

Više

RADNA VERZIJA PRAVILNIKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA PRAVILNIKA O NAČINU I POSTUPKU UPRAVLJANJA OTPADOM OD DUGOTRAJNIH ORGANSKIH ZAGAĐUJUĆIH MATERIJA: Rok za komentare 15 dana

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS obavještava zainteresovanu javnost da je urađena radna verzija Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i postupku upravljanja otpadom od dugotrajnih organskih zagađujućih materija.

Više

CENTRALNA BANKA BIH: U aprilu blokirana 100.792 računa poslovnih subjekata

U BiH su do početka maja blokirana 100.792 računa poslovnih subjekata, što je manje za 28 nego početkom aprila, objavila je Centralna banka BiH.

Više

STATUS NEPOKRETNOSTI U FBIH RIJEŠILO VIŠE OD 1,2 MILIONA VLASNIKA

Zahvaljujući Projektu registracije nekretnina, čija je suština usaglašavanje podatka između zemljišne knjige i katastra u urbanim sredinama Federacije BiH, više od milion i dvjesto hiljada vlasnika i suvlasnika nekretnina riješilo je pitanje statusa svoje nekretnine.

Više