Zastava Srbije
Vesti slike

ZAPOČEO PROCES DODATNE EDUKACIJE SUDSKIH ASISTENATA/DAKTILOGRAFA

Savremena poslovna komunikacija bila je tema prve obuke organizovane za sudske asistente/daktilografe kao dio procesa uvođenja bovih modela rada u sudovima u Bosni i Hercegovini.

Više
Vesti slike

VISOKO SUDSKO I TUŽILAČKO VIJEĆE BIH: Svi prvostepeni sudovi u ZDK dio aktivnosti unapređenja efikasnosti i kvaliteta krivičnih postupaka

Međuinstitucionalna saradnja jedan je od ključnih segmenata za unapređenje efikasnosti i kvaliteta krivičnih postupaka, zbog čega VSTV BiH, u saradnji sa međunarodnim ekspertima realizovao niz aktivnosti na unapređenju ovog segmenta.

Više
Vesti slike

VLADA RS: Usvojen Plan korišćenja sredstava za podsticanje razvoja poljoprivrede i sela za 2024. godinu

Vlada Republike Srpske usvojila je u Banjaluci, na 55. sjednici, Plan korišćenja sredstava za podsticanje razvoja poljoprivrede i sela za 2024. godinu u okviru ukupnog iznosa od 180.000.000 KM.

Više
Vesti slike

PLATNI PROMET CG SA BIH I SRBIJOM: Provizije visoke, neophodno uključiti još banaka

Skoro mjesec i po od uspostavljanja platnog prometa između Crne Gore i Srbije, i Crne Gore i Bosne i Hercegovine preko Universal Capital banke, moglo bi se reći da su građani bolje prošli nego privreda. Razlog je visina provizija koja za privrednike i nije najpovoljnija, pogotovo za veće iznose.

Više