Zastava Srbije

USTAVNI SUD BIH: Početkom decembra o ustavnosti Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima Republike Srpske i Zakona o dopunama Zakona o republičkoj upravi

Ustavni sud BiH trebalo bi da na sjednici, koja je zakazana za 1. i 2. decembar, razmatra zahtjev člana Predsjedništva BiH u proteklom sazivu Šefika Džaferovića za ocjenu ustavnosti Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima Republike Srpske i Zakona o dopunama Zakona o republičkoj upravi.

Više

RADNA VERZIJA PRAVILNIKA O GRANIČNIM VRIJEDNOSTIMA INTENZITETA BUKE: Rok za sugestije 15 dana

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS objavilo je radnu verziju Pravilnika o graničnim vrijednostima intenziteta buke.

Više

U BIH OSNOVANO UDRUŽENJE "RADNIČKI POKRET": Cilj je zaštita radnika i njihovih prava

U Bosni i Hercegovini je registrovano udruženje građana "Radnički pokret", koje za cilj ima zaštitu radnika i njihovih prava.

Više

FOND PIO RS: Uskoro elektronska razmjena podataka sa austrijskim Fondom

Više od 1.500 korisnika prava Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje /PIO/ Republike Srpske koji žive u Austriji i oko 7.500 korisnika Austrijskog penzijskog fonda koji žive u Srpskoj, od naredne godine neće biti u obavezi da neposredno dostavljaju potvrde o životu na kraju godine za nastavak redovne isplate penzija, predviđa sporazum ova dva fonda koji je u pripremi.

Više