Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

ODRŽANI RAZGOVORI SA FISKALNIM SAVJETOM REPUBLIKE SRPSKE O EKONOMSKIM KRETANJIMA U REPUBLICI SRPSKOJ

​Ministar finansija Republike Srpske, dr Zoran Tegeltija razgovarao je u Banjaluci sa članovima Fiskalnog savjeta Republike Srpske o ekonomskim kretanjima u Republici Srpskoj, te aktivnostima na utvrđivanju Nacrta Budžeta Republike Srpske za 2019. godinu.

Više

SASTANAK U VEZI SA PRIPREMOM UVODNOG SEMINARA ZA NARODNE POSLANIKE NOVOG DESETOG SAZIVA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE ODRŽAN U BANJA LUCI

Predstavnici Službe Narodne skupštine Republike Srpske sa generalnim sekretarom Markom Aćićem na čelu, zajedno sa ekspertima Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju u Bosni i Hercegovini (OEBS), održali su u hotelu “Bosna” u Banjaluci sastanak u vezi sa pripremom uvodnog seminara sa narodne poslanike novog Desetog saziva Narodne skupštine Republike Srpske.

Više

PRIPREMLJEN NACRT REPUBLIČKOG BUDŽETA ZA 2019. GODINU KOJI IZNOSI 3,227 MILIJARDI MARAKA

Ministarstvo finansija Republike Srpske pripremilo je nacrt republičkog budžeta za iduću godinu koji iznosi 3,227 milijardi maraka, a biće nastavljene i brojne reforme s ciljem održavanja postignutih pozitivnih ekonomskih kretanja, poručeno je iz Vlade Srpske.

Više