Zastava Srbije

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE RS: Epidemiološke mjere produžene do 15. januara 2021. godine

Republički štab za vanredne situacije održao je, 65. sjednicu, kojom je predsjedavao komandant Štaba Radovan Višković.

Više

VISOKO SUDSKO I TUŽILAČKO VIJEĆE BIH: Razmatra se uvođenje novih kriterija za ocjenjivanje sudija i tužilaca

Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH je raspravljalo o uvođenju novih kriterija za ocjenjivanje nosilaca pravosudnih funkcija (sudija i tužilaca), a nakon što je Sud BiH presudom stavio van snage ranije kriterije za sudije.

Više

NACRT ZAKONA O NOTARSKOJ SLUŽBI U RS: Izmijenjene su odredbe koje se tiču službenih sjedišta i broja notara na način da se za područje svake jedinice lokalne samouprave u Republici Srpskoj određuje jedno službeno sjedište notara

Vlada Republike Srpske utvrdila je Nacrt zakona o notarskoj službi u Republici Srpskoj. U odnosu na važeći Zakon izmijenjene su odredbe koje se tiču službenih sjedišta i broja notara na način da se za područje svake jedinice lokalne samouprave u Republici Srpskoj određuje jedno službeno sjedište notara.

Više

POREZNA UPRAVA FBIH: U 2021. godinu bez poreznih obaveza

Porezna uprava Federacije BiH podsjeća porezne obveznike da je do kraja poslovne 2020. godine ostalo još nekoliko radnih dana tokom kojih trebaju podnijeti porezne prijave i izmiriti obaveze i 2021. godinu započeti bez starih poreznih dugovanja.

Više