Zastava Srbije
Vesti slike

INOVIRANO UPUTSTVO ZA STRATEŠKO PLANIRANJE I IZVJEŠTAVANJE PREDSTAVLJENO VEĆEM BROJU SUDOVA

Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine prepoznaje strateško planiranje kao jedan od ključnih alata u unapređenju rada sudova, zbog čega je uz podršku Europske unije, još prije tri godine, započelo proces uvođenja strateškog planiranja u rad sudova.

Više
Vesti slike

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA KRIVIČNOG ZAKONIKA RS: Okončana javna rasprava o Nacrtu zakona

U prostorijama Okružnog suda u Trebinju je održana četvrta ujedno i posljednja javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Više
Vesti slike

RADNA VERZIJA PRAVILNIKA O IZMJENI PRAVILNIKA O OBRASCIMA IZVJEŠTAJA O UPRAVLJANJU POSEBNIM KATEGORIJAMA OTPADA RS: Rok za sugestije 15 dana

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS obavještava javnost da je objavljena radna verzija Pravilnika o izmjeni Pravilnika o obrascima izvještaja o upravljanju posebnim kategorijama otpada.

Više
Vesti slike

NACRT PRAVILNIKA O USLOVIMA ZA IZBOR U NAUČNO-NASTAVNA, UMJETNIČKO-NASTAVNA, NASTAVNA I SARADNIČKA ZVANJA RS: Rok za sugestije 15 dana

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske pripremilo je Nacrt pravilnika o uslovima za izbor u naučno-nastavna, umjetničko-nastavna, nastavna i saradnička zvanja koji će na javnom uvidu biti narednih 15 dana.

Više