Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

USTAVNI SUD BIH: Zaprimljena apelacija poslanika Parlamentarne skupštine na set zakona o akcizama. Osim zahtjeva za obaranje seta zakona, traži se i privremena suspenzija tih zakonskih rješenja

Ustavni sud Bosne i Hercegovine zaprimio je apelaciju grupe poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u vezi sa setom zakona o akcizama, potvrdio je registrar suda Zvonko Mijan.

Više

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: Usvojen Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2018. godinu

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2018. godinu, sa tri amandmana koje je prihvatila nadležna parlamentarna komisija.

Više

VLADA RS: Usvojen Izvještaj o realizaciji EU Akta za mala i srednja preduzeća u Republici Srpskoj

Vlada Republike Srpske usvojila je 18. januara 2018. godine, na 160. sjednici, održanoj u Banjaluci, Izvještaj o realizaciji EU Akta za mala i srednja preduzeća u Republici Srpskoj.

Više

NARODNA SKUPŠTINA RS: 6. februara 2018. godine Dvadeset treća sjednica - Razmatranje prijedloga i nacrta zakona

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske zakazao je za 6. februar 2018. godine, u 10.00 časova, 23. redovnu sjednicu Narodne skupštine na čijem dnevnom redu se nalazi 31 tačka, potvrdio je, nakon današnje sjednice Kolegijuma, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Više