Zastava Srbije

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 25. maja 2021. godine 20. sjednica - Razmatranje prijedloga zakona

Predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto sazvala je 20. sjednicu Predstavničkog doma za utorak, 25. maj 2021. godine, sa početkom u 11 sati.

Više

PRIJEDLOG PRAVILNIKA O OBLASTIMA OBRAZOVANJA: Rok za sugestije osam dana

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske pripremilo je Prijedlog pravilnika o oblastima obrazovanja.

Više

JAVNI POZIV ZA DODJELU SREDSTAVA MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA U OPŠTINI SREBRENICA: 55.000 KM podsticaja za zapošljavanje

Opština Srebrenica raspisala je javni poziv za dodjelu sredstava malim i srednjim preduzećima, odnosno za dostavljanje potrebne dokumentacije na osnovu koje će se izvršiti uvid u poslovanje i rasporediti podsticaj od ukupno 55.000 KM obezbijeđenih u budžetu za ovu namjenu, a u skladu sa odlukom Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske.

Više

JAVNI POZIV ZA DODJELU PODSTICAJA ZA DIREKTNA ULAGANJA U 2021. GODINI: Rok za podnošenje prijava produžen do 07. juna 2021. godine

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske obavještava privredne subjekte iz resorne nadležnosti da je produžen rok za dostavljanje prijava po Javnom pozivu za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u 2021. godini, koji će biti otvoren do 07. juna 2021. godine.

Više

UPRAVA ZA INDIREKTNO OPOREZIVANJE BIH POSTALA CERTIFIKOVANO TIJELO ZA IZDAVANJE DIGITALNOG KVALIFIKOVANOG POTPISA: Prva elektronska usluga koja će biti ponuđena poslovnoj zajednici u BiH je NCTS – novi kompjuterizovani tranzitni sistem

Uprava za indirektno oporezivanje BiH postala je certifikovano tijelo u BiH za izdavanje digitalnog kvalifikovanog potpisa, koji će zamijeniti klasični potpis i pečat u službenoj komunikaciji prilikom pružanja elektronskih usluga poslovnoj zajednici. Riječ je o velikoj reformi u BiH.

Više