Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

SAVJET MINISTARA BIH: Usvojen nacrt plana hitnih mjera u vezi sa ilegalnim migrantima, potvrđen interes za učešće BiH u programu EU "Pravosuđe"

Savjet ministara Bosne i Hercegovine usvojio je nacrt plana sa prijedlogom mjera koje treba da budu hitno preduzete sa fokusom na nezakonite migrante i propusnost granice, kojom se, kako je rekao ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, predviđa i mogućnost zatvaranja granice BiH.

Više

PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENI ZAKONA O PRIVATIZACIJI DRŽAVNIH STANOVA: Rok za zaključivanje ugovora o otkupu stanova pomjeren na 30. jun 2020. godine

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić istakla je da je Prijedlogom zakona o izmjeni Zakona o privatizaciji državnih stanova predviđeno da rok za zaključivanje ugovora o otkupu stanova bude pomjeren sa 30. juna ove na 30. jun 2020. godine.

Više

OČEKUJE SE OKO 500 DODATNIH PITANJA EVROPSKE KOMISIJE

U BiH bi iz Evropske komisije do kraja maja trebalo da stigne dodatnih oko 500 pitanja na osnovni Upitnik na koji je odgovore poslala prije nešto više od dva mjeseca.

Više