Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

VLADA RS: Utvrđen Nacrt zakona o zaštiti od nejonizujućih zračenja, donijeta Odluka o izmjeni Odluke o usvajanju Akcionog plana zapošljavanja u Republici Srpskoj za 2018. godinu

Vlada Republike Srpske donijela je Odluku o izmjeni Odluke o usvajanju Akcionog plana zapošljavanja u Republici Srpskoj za 2018. godinu.

Više

VLADA FEDERACIJE BIH: Utvrđen Prijedlog zakona o dopuni Zakona o prostornom planiranju i korištenju zemljišta na nivou FBiH

Vlada Federacije BiH je utvrdila i u parlamentarnu proceduru po skraćenom postupku uputila Prijedlog zakona o dopuni Zakona o prostornom planiranju i korištenju zemljišta na nivou FBiH, kojim je u jednom članu detaljnije propisan postupak izdavanja odobrenja iz nadležnosti Federalnog ministarstva prostornog uređenja za građenje za magistralne ceste i željezničke pruge i objekte.

Više

NEOPHODNO UJEDNAČAVANJE OBAVEZA VODOVODNIH PREDUZEĆA

Ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS Srebrenka Golić rekla je da je potrebno riješiti problem različitog tumačenja obaveza pojedinih vodovodnih preduzeća jer neka plaćaju PDV, a druga to ne moraju.

Više