Zastava Srbije
Vesti slike

PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BIH: 14. sjednica 21. decembra 2023. godine – Razmatranje izvještaja i poslaničkih inicijativa

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinko Čavara sazvao je 14. sjednicu Predstavničkog doma za četvrtak, 21. decembar 2023. godine, sa početkom u 12 sati.

Više
Vesti slike

AGENCIJA ZA UPRAVLJANJE ODUZETOM IMOVINOM I FEDERALNA UPRAVA POLICIJE USPOSTAVILI SARADNJU

U prostorijama Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom u Sarajevu je potpisan memorandum o saradnji sa Federalnom upravom policije.

Više
Vesti slike

PLATNI PROMET CRNE GORE SA BIH I SRBIJOM DO KRAJA 2023. GODINE

Universal Capital banka (UCB), jedina koja je u Crnoj Gori našla interes da uspostavi direktni platni promet sa Srbijom i Bosnom i Hercegovinom (BiH), očekuje da će taj sistem biti u funkciji do kraja godine.

Više
Vesti slike

PRIMJENA SETA NOVIH FISKALNIH ZAKONA MOGLA BI DA POČNE TEK 2025. GODINE

Iako je u nekoliko navrata vladajuća koalicija u Federaciji BiH najavljivala usvajanje seta fiskalnih zakona koji će značajno sniziti poreze i doprinose i omogućiti minimalnu platu od 1.000 KM od naredne godine, po svemu sudeći, od toga neće biti ništa, a kako smatraju poslodavci u FBiH, primjena tih novih zakona mogla bi da počne tek od januara 2025. godine.

Više