POČETNA
Vesti
O NAMA
Generalne informacije
Naš tim
Postanite dio Paragraf tima
Referentna lista
Protokoli sa fakultetima/obuka studenata
BESPLATNO
Besplatni propisi
+
Propisi BiH
Propisi RS
Propisi FBiH
Propisi Brčko distrikta BiH
Propisi Kantona Sarajevo
Propisi Tuzlanskog kantona
Propisi Zeničko-dobojskog kantona
Propisi Hercegovačko-neretvanskog kantona
Propisi Unsko-sanskog kantona
Propisi Županije Zapadnohercegovačke
Propisi Srednjobosanskog kantona
Propisi Hercegbosanske županije
Propisi Posavskog kantona
Propisi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde
Propisi vezani za sprečavanje širenja bolesti - Covid19
Registar službenih glasila
Sudska praksa, komentari propisa i mišljenja
Modeli
Neradni dani
+
Neradni dani u Republici Srpskoj
Neradni dani u Federaciji BiH
Neradni dani u Brčko distriktu
IZDANJA I PRETPLATA
Pravna baza Paragraf Lex BA
Šta dobijate pretplatom?
Isprobajte BESPLATNO
Kancelarko
Rokovnici
Zakažite besplatnu prezentaciju
Priručnici
Opšti uslovi
SAVJETOVANJA
Aktuelna savjetovanja
Arhiva savjetovanja
KORISNIČKI KUTAK
Video uputstvo
Screen Saveri
FAQ
KONTAKT
LOG IN
Arhiva dnevnih vijesti
Pravno-ekonomske vijesti na dan 11.02.2016.
NARODNA SKUPŠTINA RS: Nastavljena Deveta sjednica Narodne skupštine - Razmotreno više prijedloga i nacrta zakona - Dan za glasanje 11. februar 2016. godine
. . . dalje
NARODNA SKUPŠTINA RS: Pokreće se program "Dani otvorenih vrata"
. . . dalje
ODLUKA O SISTEMU KOORDINACIJE PROCESA EVROPSKIH INTEGRACIJA U BIH NIJE USAGLAŠENA SA VLADOM RS
. . . dalje
UDRUŽENJA PREVOZNIKA ZA UNUTRAŠNJI I MEĐUNARODNI TRANSPORT RS TRAŽE SKRAĆENJE TRAJANJA CARINSKIH PROCEDURA, KAO I POBOLJŠANJE USLOVA NA CARINSKIM TERMINALIMA
. . . dalje
POTPISAN OPŠTI KOLEKTIVNI UGOVOR U FEDERACIJI BIH: Minuli rad i dalje ostaje u iznosu od 0,4 odsto, s tim da će topli obrok, umjesto predviđenih jedan odsto, sada iznositi od 0,8 do jedan odsto prosječne zarade u FBiH, a minimalna plata 406 KM
. . . dalje
PRIJEDLOG PREGOVARAČKE POZICIJE BIH U PREGOVORIMA SA EK O ADAPTACIJI SSP: BiH mora zaštititi ribu, šećer, vino i povrće
. . . dalje