Zastava Srbije

ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE RS: Obustava nastave u školama od 16. do 20. novembra 2020. godine

U Republici Srpskoj će od 16. do 20. novembra biti obustavljen vaspitno-obrazovni rad u osnovnim i srednjim školama, kao i Domu učenika u Doboju usljed potrebe dezinfekcije prostorija koje će biti korištene kao biračka mjesta za lokalne izbore, odlučio je Republički štab za vanredne situacije.

Više

KRIZNI ŠTAB KANTONA SARAJEVO: U javnom prijevozu obavezni kontrolori, zabrana svih rekreativnih sportskih treninga

Krizni štab Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo proširio je mjere i naredbe donošenjem novih kako bi se suzbilo širenje koronavirusa.

Više

ŠTAB ZA ZAŠTITU I SPASAVANJE BRČKO DISTRIKTA: Nastava obustavljena do 17. novembra 2020. godine

Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta produžio je danas obustavu nastave u svim osnovnim i srednjim školama u distriktu do 17. novembra.

Više

CENTRALNA BANKA BIH: Nema naznaka da će niske kamatne stope srednjoročno rasti

Centralna banka Bosne i Hercegovine, u saradnji s Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID), organizovala je 5. novembra treću po redu međunarodnu istraživačku konferenciju pod nazivom "Izazovi za centralne banke u okolnostima niskih kamatnih stopa".

Više

PORESKA UPRAVA FBIH: Od januara do oktobra uplaćeno 4,2 miliona KM javnih prihoda

Porezni obveznici Federacije BiH su u periodu januar - oktobar 2020. godine uplatili 4.231.506.337 KM javnih prihoda, što je u odnosu na isti period 2019. godine manje za 2,98 posto.

Više

NASTAVNICIMA U RS NAKNADA PO SNIMLJENOM ČASU 15KM

Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske saopštilo je da izuzetno cijeni angažovanost nastavnika koji u vanrednim okolnostima snimaju nastavne časove u saradnji sa Radio-televizijom Republike Srpske i opredijeljeno je da im za taj rad obezbijedi naknadu od 15 KM po snimljenom času.

Više