Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

REGIONALNA KONFERENCIJA O PRAVNOJ SIGURNOSTI 8. JUNA 2018. GODINE U SARAJEVU

Pod pokroviteljstvom Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine, Notarska komora Federacije BiH putem Komisije entitetskih notarskih komora u BiH, a u suradnji s Međunarodnom unijom latinskog notarijata (U.I.N.L.), Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju GIZ i UN Organizacijom za prehranu i poljoprivredu FAO...

Više

VLADA FBIH: Utvrđeni prijedlozi zakona o doprinosima i o porezu na dohodak

Vlada FBiH je utvrdila prijedloge zakona o doprinosima i o porezu na dohodak čime se realiziraju ciljevi Reformske agende. Umjesto dosadašnjih doprinosa na plaće i naknade od 41,5 posto, sada će doprinosi iznositi 33,5 posto.

Više

VLADA RS: Utvrđeni Prijedlog zakona o rudarstvu, Prijedlog zakona o amnestiji, Prijedlog zakona o zateznoj kamati

Vlada Republike Srpske utvrdila je Prijedlog zakona o rudarstvu, po hitnom postupku. Ovim zakonom uređuju se uslovi i načini eksploatacije mineralnih sirovina, korišćenje i održavanje rudarskih objekata, rudarski projekti, rudarska geodetska mjerenja i planovi..

Više

PRIJEDLOG ZAKONA O RUDARSTVU: Uvode se licence za pravna i fizička lica kojim stiču ovlašćenje za obavljanje određenih poslova u oblasti rudarstva

Vlada Republike Srpske utvrdila je Prijedlog zakona o rudarstvu po hitnom postupku kojim se uspostavlja okvir za bezbjednije obavljanje poslova u oblasti rudarstva.

Više

INDEKS NELEGALNE TRGOVINE: BiH na 74 mjestu među 84 zemlje

Bosna i Hercegovina je po objavljenom Globalnom izvješću o indeksu nelegalne trgovine, na 74 mjestu među 84 zemlje, priopćila je Američka gospodarska komora u Srbiji (AmCham).

Više