Zastava Srbije

OBUKA STUDENATA ZA KORIŠTENJE PRAVNOM BAZOM PARAGRAF LEX NA PRAVNOM FAKUTETU UNIVERZITETA U SARAJEVU: Prijave su otvorene do 1. decembra 2023. godine

31.10.2023.


Obavještavamo sve zainteresovane studente da će se na Univerzitetu u Sarajevu – Pravnom fakultetu, u periodu od 4. do 8. decembra 2023. godine u periodu od 16:00 do 17:00 sati, održati obuka za korištenje pravne baze Paragraf Lex. Obuka će se odvijati svakodnevno, u trajanju od jednog časa, s tim da je posljednji dan namijenjen za polaganje završnog testa.

Obuku će voditi Haris Hadžijusufović, asistent, Paragrafov sertifikovani predavač.

Svim polaznicima obuke koji uspješno savladaju test biće uručen sertifikat čiji su suizdavači Pravni fakultet i kompanija Paragraf.

Kompanija Paragraf će nagraditi najboljeg polaznika obuke ustupanjem jedne licence za korišćenje pravne baze u trajanju od godinu dana.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave za obuku putem mejlа h.hadzijusufovic@pfsa.unsa.ba, te da u prijavi navedu sljedeće podatke: ime i prezime, godinu studija, mejl adresu i kontakt telefon. Prijave su otvorene do 1. decembra.


IZVOR: Vebsajt Univerzitet u Sarajevu - Pravni fakultet, 06.10.2023.