Zastava Srbije

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OBLASTI TURISTIČKOG SEKTORA: Rok za dostavljanje prijedloga 20. avgust 2021. godine

30.07.2021.


U okviru projekta EU4BusinessRecovery objavljen je Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u oblasti turističkog sektora.

Krajnji rok za dostavljanje projektnih prijedloga je 20. avgust 2021. godine.

Cilj Poziva je da pruži podršku preduzećima i turističkim agencijama kako bi osigurali kontinuitet u poslovanju i stvaranje inovativnih startup-ova. Projekti moraju da budu u skladu sa potrebama i prioritetima turističkog sektora u cilju oporavka od posljedica prouzrokovanih pandemijom COVID 19.

Na Poziv kao vodeći aplikanti mogu da se prijave jedinice lokalne samouprave, lokalne i regionalne razvojne agencije i privredne komore.

Budžet Poziva iznosi 1 milion evra.

Podnošenje prijava se vrši online putem aplikacionog portala projekta na sljedećem linku: http://eu4business.core-enigma.com/

Projekat EU4Business pruža podršku razvoju privatnog sektora u BiH, te da ojača kapacitete u BiH za ekonomski rast i zapošljavanje kroz podršku razvoja konkurentnosti i inovacija u izvozno-orijentisanim sektorima, turizmu, poljoprivredno-prehrambenom sektoru, ruralnom razvoju i preduzetništvu. EU4BusinessRecovery je nastavak projekta EU4Business koji ima za cilj da pruži podršku za ublažavanje ekonomskih posljedica krize izazvane virusom COVID 19.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo za evropske integracije i međunarodnu saradnju, 23.07.2021.

Izvod iz vijesti, Naslov: Redakcija