Zastava Srbije

UREDBA O POSTUPKU DODJELE SREDSTAVA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U OBLASTI PREVOZA LICA U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU I PRUŽANJU AERODROMSKIH USLUGA ZA SANIRANJE FINANSIJSKOG GUBITKA ZBOG POSLJEDICA PANDEMIJE VIRUSA KORONA: Cilj uredbe je pružanje podrške, u periodu od septembra do decembra 2020. godine, za održavanje likvidnosti privrednih subjekata koji imaju finansijski gubitak

29.09.2020.


Vlada Republike Srpske donijela je Uredbu o postupku dodjele sredstava privrednim subjektima u oblasti prevoza lica u drumskom saobraćaju i pružanju aerodromskih usluga za saniranje finansijskog gubitka zbog posljedica pandemije virusa korona.

Uredbom se uređuju uslovi i isprave za dokazivanje njihove ispunjenosti i druga pitanja od značaja za postupak dodjele sredstava privrednim subjektima koji se bave javnim prevozom lica u drumskom saobraćaju i pružanju aerodromskih usluga za saniranje finansijskog gubitka zbog posljedica pandemije virusa korona.

Cilj donošenja ove uredbe je pružanje podrške, u periodu od septembra do decembra 2020. godine, za održavanje likvidnosti privrednih subjekata koji imaju finansijski gubitak zbog posljedica pandemije virusa korona.


IZVOR: Vebsajt Vlade RS, 24.09.2020

Izvod iz vijesti, Naslov: Redakcija