Zastava Srbije

PROMOCIJA "UPUTSTAVA I PREPORUKA ZA PREVOĐENJE U OBLASTI EVROPSKIH INTEGRACIJA I MEĐUNARODNE SARADNJE" 29. JANUARA 2016. GODINE


Predstavnici Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju održaće u petak, 29. januara 2016. godine, sa početkom u 12.00 časova, promociju "Uputstava i preporuka za prevođenje u oblasti evropskih integracija i međunarodne saradnje", u velikoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske, na kojoj će se u uvodnom djelu obratiti ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske, Zlatan Klokić.

Uputstva i preporuke izrađeni su u cilju da posluže kao alat službenicima koji su u institucijama Republike Srpske angažovani na poslovima prevođenja.

Izradili su ih predstavnici Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju, Agencije za državnu upravu i Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (Katedra za engleski jezik i književnost).

Promociji će prisustvovati g-din Aleksandar Radeta, direktor Agecije za državnu upravu Republike Srpske, predstavnici Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, te državni službenici koji su u institucijama Republike Srpske angažovani u procesu prevođenja u oblasti evropskih integracija i međunarodne saradnje.


Izvor: Press služba Vlade Republike Srpske, 28.01.2016.