Zastava Srbije
glavna-slika
Email Print

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA U BANJALUCI SVEČANO URUČENI SERTIFIKATI POVODOM USPJEŠNO SAVLADANE OBUKE ZA ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

24.01.2020.


U srijedu, 22. januara 2020. godine, na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci organizovana je svečana dodjela sertifikata za sudente, polaznike obuke za korišćenje elektronske pravne baze Paragraf Lex. Pored studenata Pravnog fakulteta, obuci su prisustvovali i studenti Fakulteta za bezbjednost, što ukazuje na sve veće interesovanje za ovaj vid edukacije.

Tokom višednevne obuke studenti su imali mogućnost da se upoznaju sa benefitima korišćenja pravne baze, koja postaje nezaobilazno sredstvo za savladavanje svakodnevnih profesionalnih izazova kada je u pitanju istraživanje i primjena propisa, ali i drugih dokumenata važnih za sigurno i zakonito poslovanje.

Sertifikate je studentima uručio dekan Pravnog fakulteta, prof. dr Željko Mirjanić, koji je pri tom izrazio zadovoljstvo povodom dugogodišnje saradnje Pravnog fakulteta i kompanije Paragraf.

Među polaznicima obuke, najviše su se istakli Neda Stojanović i Stefan Jokić kojima je kompanija Paragraf omogućila pristup pravnoj bazi Paragraf Lex tokom 2020. godine.

Obuku studenata je vodila Milica Pejović, mrežni administrator fakulteta, inače Paragrafov sertifikovani predavač, koja je na ovaj način stekla dodatno iskustvo u radu.

Podsjetimo, svim studentima Pravnog fakulteta, omogućen je pristup pravnoj bazi Paragraf Lex u računarskoj učionici, a oni koji budu zainteresovani za dalje usavršavanje imaće priliku za to na novim kursevima u ljetnjem semestru.


studentima pravnog fakulteta u banjaluci

IZVOR: Redakcija, 23.01.2020.