Zastava Srbije

FEDERALNI ZAVOD MIO/PIO OBUSTAVIO RAD SA STRANKAMA DO DALJNJEG

23.03.2020.


Federalni zavod MIO/PIO donio je odluku o obustavi rada sa strankama postupajući po naređenju Kriznog stožera Federacije BiH te odlukom Vlade FBiH, a u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

Odluka stupa na snagu odmah, a ostaje na snazi sve do njezinog opoziva, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Federalnog zavoda MIO/PIO.

"Ovim putem obavještavamo sve osiguranike i korisnike mirovine da će šalter sale i uredi Zavoda od 19. ožujka biti zatvoreni za prijem stranaka. Pozivamo sve osiguranike i korisnike mirovine koji u tijeku trajanja navedene odluke imaju potrebu predavanja zahtjeva za mirovinu, naknadu pogrebnih troškova ili izdavanja određenog uvjerenja, da zahtjeve pošalju na e-mail adresu 'emir.ajdin@fzmiopio.ba' ili 'vanja.cale@fzmiopio.ba', a na internetskoj stranici Zavoda mogu se pronaći potrebni obrasci i sve ostale informacije", ističu iz Zavoda.

Navedene zahtjeve stranke Zavodu također mogu dostaviti i poštom na adrese, u ovisnosti o mjestu prebivališta, koje mogu pronaći na internetskoj stranici Zavoda, stoji u priopćenju.


IZVOR: Vebsajt Klix, 19.03.2020.

Naslov: Redakcija