Zastava Srbije

NA ODJELJENJU PRAVNOG FAKULTETA U BIJELJINI DODIJELJENI SERTIFIKATI STUDENTIMA KOJI SU USPJEŠNO SAVLADALI OBUKU ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

21.07.2023.


U srijedu, 19. jula 2023. godine, na odjeljenju Pravnog fakulteta u Biljeljini upriličena je dodjela sertifikata za studente - polaznike obuke za korištenje elektronske pravne baze Paragraf Lex, čiji su suizdavači Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i kompanija Paragraf.

Dodijeljeni sertifikati na Pravnom fakultetu u Bijeljini

Dodijeljeni sertifikati na Pravnom fakultetu u Bijeljini

Tokom višednevne obuke koja je organizovana tokom ljetnjeg semestra studenti su imali mogućnost da se upoznaju sa benefitima korištenja pravne baze, koja postaje nezaobilazno sredstvo za savladavanje svakodnevnih profesionalnih izazova kada je u pitanju istraživanje i primjena propisa.

Sertifikate su studentima uručili Biljana Novaković iz kompanije Paragraf i prof. dr Dimitrije Ćeranić sa Pravnog fakulteta.

Među polaznicima obuke najviše se istakao Simeon Petković, kome je kompanija Paragraf omogućila pristup pravnoj bazi Paragraf Lex u periodu od godinu dana.

Milica Golijan na Pravnom fakultetu u Bijeljini

Simeon Petković na Pravnom fakultetu u Bijeljini

Obuku studenata je vodio, prof. Ćeranić, dugogodišnji Paragrafov sertifikovani predavač, kome je kompanija Paragraf izuzetno zahvalna na posvećenom i predanom radu.

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i kompanija Paragraf planiraju nastavak saradnje na polju obuke studenata već u zimskom semestru, a svi detalji o budućim obukama biće blagovremeno objavljeni na sajtu fakulteta, kao i u dnevnim vijestima na sajtu Paragrafa.


IZVOR: Redakcija Paragraf Lex, 20.07.2023.