Zastava Srbije | Zastava Crne Gore

NASTAVLJENE KONSULTACIJE O PRAVILNIKU O PODSTICAJIMA ZA RAZVOJ POLJOPRIVREDE I SELA ZA 2017. GODINU: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uvažiće sve prijedloge udruženja, kako bi sredstva iz agrarnog budžeta bila raspoređena na način da se podrže sve ključne poljoprivredne proizvodnje u Republici Srpskoj, u granicama usvojenog budžeta za 2017.godinu

21.02.2017.


U Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske su nastavljene konsultacije oko teksta novog Pravilnika o podsticajima za razvoj poljoprivrede i sela za 2017. godinu, a sastanku su prisustvovali predstavnici republičkih poljoprivrednih udruženja, Zadružnog saveza Republike Srpske i Privredne komore Republike Srpske.

Cilj sastanka bio je da sagledaju svi do sada pristigli komentari i sugestije na Nacrt pravilnika koji su dostavljeni od udruženja poljoprivrednika.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske prof. dr Stevo Mirjanić rekao je da će Ministarstvo maksimalno uvažiti sve prijedloge udruženja, kako bi sredstva iz agrarnog budžeta bila raspoređena na način da se podrže sve ključne poljoprivredne proizvodnje u Republici Srpskoj, u granicama usvojenog budžeta za 2017.godinu.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, 20.02.2017.