Zastava Srbije

NA PRAVNOM FAKULTETU UNIVERZITETA U ISTOČNOM SARAJEVU SVEČANO URUČENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA OBUKE ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

19.07.2023.


Protekle nedjelje je na Palama organizovana svečana dodjela sertifikata za polaznike obuke za korištenje elektronske pravne baze Paragraf Lex, čiji su suizdavači Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i kompanija Paragraf.

Tokom višednevne obuke koja je organizovana tokom ljetnjeg semestra studenti su imali mogućnost da se upoznaju sa benefitima korištenja pravne baze, koja postaje nezaobilazno sredstvo za savladavanje svakodnevnih profesionalnih izazova kada je u pitanju istraživanje i primjena propisa.

Sertifikate je studentima uručio dekan prof. dr Goran Marković, kome je kompanija Paragraf izuzetno zahvalna na prepoznavanju ovakvog vida saradnje.

Upoznavanje korišćenja pravne baze Paragraf Lex na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu

Dodijeljeni sertifikati na Pravnom fakultetu u Istočnom Sarajevu

Među polaznicima obuke najviše se istakla Milica Golijan kojoj je kompanija Paragraf omogućila pristup pravnoj bazi Paragraf Lex u periodu od godinu dana.

Milica Golijan na Pravnom fakultetu u Istočnom Sarajevu

Milica Golijan na Pravnom fakultetu u Istočnom Sarajevu

Obuku studenata je vodio prof. dr Dimitrije Ćeranić, vanredni profesor na užoj naučnoj oblasti Građansko pravo, inače Paragrafov sertifikovani predavač, koji je na ovaj način stekla dodatno iskustvo u radu.

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu i kompanija Paragraf svakako planiraju nastavak saradnje, a svi detalji o budućim obukama biće blagovremeno objavljeni na sajtu fakulteta, kao i u dnevnim vijestima na sajtu Paragrafa.


IZVOR: Redakcija Paragraf Lex, 18.07.2023.