Zastava Srbije

MINISTARSTVO TRGOVINE I TURIZMA REPUBLIKE SRPSKE: Obavještenje o održavanju stručnog ispita za obavljanje špediterskih poslova

15.06.2023.


Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske poziva sva zainteresovana lica da podnesu prijavu za polaganje stručnog ispita za obavljanje špediterskih poslova, koji će se održati u ponedjeljak, 28. avgusta 2023. godine.

Obavještenje o održavanju ispitnog roka za polaganje stručnog ispita za lica koja obavljaju špediterske poslove i potrebni uslovi za pristupanje ispitu dostupni su ovdje, kao i na sajtu Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, u sekciji „Stručni ispit za špediterske poslove".

Stručni ispit za lica koja obavljaju špediterske poslove održava se u skladu sa odredbama Zakona o trgovini ("Sl. glasnik RS", br. 105/2019)i Pravilnika o polaganju stručnog ispita lica koja obavljaju špediterske poslove ("Sl. glasnik RS", br. 14/21).

Kompanija Paragraf Lex BA ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenijetih iz spoljnih sadržaja, odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vijesti" su namijenjene u svrhu opšteg informisanja.


IZVOR: Vebsajt Vlade Republike Srpske, 12.06.2023.

Naslov: Redakcija