Zastava Srbije

NA UNIVERZITETU U SARAJEVU - PRAVNOM FAKULTETU USPJEŠNO REALIZOVANA DRUGA PO REDU OBUKA STUDENATA ZA KORIŠĆENJE PRAVNE BAZE PARAGRAF LEX

14.06.2024.


U utorak, 11. juna 2024. godine, na Univerzitetu u Sarajevu - Pravnom fakultetu organizovana je svečana dodjela sertifikata za polaznike obuke za korištenje elektronske pravne baze Paragraf Lex, čiji su suizdavači Pravni fakultet i kompanija Paragraf.

Tokom višednevne obuke koja je realizovana u prethodnom mjesecu, studenti su imali mogućnost da se upoznaju sa benefitima korištenja pravne baze, koja postaje nezaobilazno sredstvo za savladavanje svakodnevnih profesionalnih izazova kada je u pitanju istraživanje i primjena propisa.

Sertifikate su studentima uručile direktorka kompanije Paragraf Lex doo Sarajevo Alma Kurbašić i sekretarka fakulteta dr. sc. Vesna Lazić.

Realizovana obuka po redu studenata za korišćenje Pravne baze Paragraf Lex

Među polaznicima obuke najviše se istakla Kanita Obhođaš kojoj je kompanija Paragraf omogućila pristup pravnoj bazi Paragraf Lex u periodu od godinu dana.

Obuku studenata je vodio asistent Haris Hadžijusufović, inače Paragrafov sertifikovani predavač, koji je na ovaj način stekao dodatno iskustvo u radu.

Pravni fakultet i kompanija Paragraf svakako planiraju nastavak saradnje, a svi detalji o budućim obukama biće blagovremeno objavljeni na sajtu fakulteta, kao i u dnevnim vijestima na sajtu Paragrafa.


IZVOR: Redakcija Paragraf Lex, 13.06.2024.