Zastava Srbije

PRIJEDLOZI UREDBI O IZMJENAMA UREDBE O POSTUPKU DODJELE PODSTICAJA ZA DIREKTNA ULAGANJA I O IZMJENAMA I DOPUNAMA UREDBE O POSTUPKU DODJELE PODSTICAJA ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA: Rok za komentare 24. mart 2023. godine

14.03.2023.


Prijedlog Uredbe o izmjenama Uredbe o postupku dodjele podsticaja za direktna ulaganja (prilog 1)

U skladu sa tačkom 23. Smjernica za konsultacije u izradi propisa i drugih opštih akata ("Sl. glasnik RS", br. 86/2022), Ministarstvo privrede i preduzetništva, a u cilju obavljanja javnih konsultacija, poziva zainteresovana lica da dostave komentare i sugestije na Prijedlog uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o dodjeli podsticaja za direktna ulaganja.

Komentare i sugestije možete dostaviti na adresu: Ministarstvo privrede i preduzetništva, Trg Republike Srpske 1, 78 000 Banja Luka ili putem elektronske pošte na adresu d.vucenovic@mpp.vladars.net do petka 24.03.2023. godine.

Prijedlog Uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o postupku dodjele podsticaja za mala i srednja preduzeća (prilog 2)

U skladu sa tačkom 23. Smjernica za konsultacije u izradi propisa i drugih opštih akata ("Sl. glasnik RS", br. 86/2022), Ministarstvo privrede i preduzetništva, a u cilju obavljanja javnih konsultacija, poziva zainteresovana lica da dostave komentare i sugestije na Prijedlog Uredbe o izmjenama i dopunama Uredbe o postupku dodjele podsticaja za mala i srednja preduzeća.

Komentare i sugestije možete dostaviti na adresu: Ministarstvo privrede i preduzetništva, Trg Republike Srpske 1, 78 000 Banja Luka ili putem elektronske pošte na adresu m.latincic@mpp.vladars.net do petka 24.03.2023. godine.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo privrede i preduzetništva RS, 09.03.2023.

Naslov: Redakcija