Zastava Srbije

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU INTERESA ZA UBLAŽAVANJE UTICAJA KRIZE COVID-19 NA MIKRO, MALA I SREDNJA PREDUZEĆA IZ METALSKOG, MAŠINSKOG I DRVNOG SEKTORA: Info sesija povodom javnog poziva biće održana 14. januara 2022. godine

13.01.2022.


 

U okviru zajedničkog projekta Evropske unije i Vlade SR Njemačke - EU4BusinessRecovery (Mjere podrške zbog posljedica korone za MMSP-ove u Bosni i Hercegovini), Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH objavio je:

 

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU INTERESA ZA UBLAŽAVANjE UTJECAJA KRIZE COVID-19 NA MIKRO, MALA I SREDNjA PREDUZEĆA IZ METALSKOG, MAŠINSKOG I DRVNOG SEKTORA

 

Podnošenje prijava se vrši online, putem aplikacionog portala projekta, klikom ovdje.

 

Ovim putem vas obavještavamo da će Info sesija povodom javnog poziva biti održana 14.1.2022. u 10h, online putem sljedećeg linka, klikom ovdje.

 

U pitanju je Microsoft Teams aplikacija. Kada kliknete na link biti će vam predstavljene 3 opcije:

 

·         Da download-ujete Teams aplikaciju "Download the Windows app"

 

·         Da nastavite putem browser-a bez download-a "Continue on this browser (no download or installation required)"

 

·         Da otvorite sastanak putem Teams aplikacije ukoliko je imate instaliranu "Open your Teams app"

 

Ukoliko nemate instaliranu aplikaciju, preporučujemo drugu opciju. Kada izaberete drugu opciju i kada vam se pojavi poruka da dozvolite pristup mikrofonu i kameri, kliknite "allow". Potom upišite svoje ime pod "Enter name" i pristupite sastanku klikom na dugme "Join now".

 

 


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo privrede i preduzetništva RS, 12.01.2022.

Naslov: Redakcija