Zastava Srbije

RADNA VERZIJA RJEŠENJA O OBJAVLJIVANJU SPISKA OVLAŠĆENIH PRAVNIH LICA KOJIMA JE U TOKU 2021. GODINE IZDATA DOZVOLA ZA MONITORING KVALITETA VAZDUHA I/ILI DOZVOLA ZA MJERENJE EMISIJE IZ STACIONARNIH IZVORA ZAGAĐIVANJA: Rok za sugestije 15 dana

13.01.2022.


Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS obavještava javnost i zainteresovanu javnost da je urađena radna verzija Rješenja o objavljivanju spiska ovlašćenih pravnih lica kojima je u toku 2021. godine izdata dozvola za monitoring kvaliteta vazduha i/ili dozvola za mjerenje emisije iz stacionarnih izvora zagađivanja.

Prilikom izrade ovog akta ispunjeni su uslovi iz t. 4. i 12. Smjernica za postupanje republičkih organa uprave o učešću javnosti i konsultacijama u izradi zakona (“Sl. glasnik RS”, br. 123/2008 i 73/2012).

Dstavljanje primjedbi i sugestija u roku od 15 dana od objavljivanja na e-mail: s.dakic@mgr.vladars.net

Kompanija Paragraf Lex BA ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenijetih iz spoljnih sadržaja, odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vijesti" su namijenjene u svrhu opšteg informisanja.


IZVOR: Vebsajt Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, 11.01.2022.

Naslov: Redakcija