Zastava Srbije

SAVJETOVANJE O PRAKTIČNOJ PRIMJENI ZAKONA O POREZU NA DOHODAK, O DOPRINOSIMA, O RADU I PODZAKONSKIH AKATA: Banjaluka, 18. marta 2022. godine

11.03.2022.


Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite i Ministarstvo finansija Republike Srpske organizuju stručno savjetovanje na temu “Praktična primjena Zakona o porezu na dohodak, Zakona o doprinosima, Zakona o radu i podzakonskih akata sa aspekta izmjena tih zakona u decembru mjesecu 2021. godine u cilju povećanja plata u Republici Srpskoj" na kojem mogu prisustvovati sva zainteresovana pravna i fizička lica koja primjenjuju navedene propise.

Stručno savjetovanje će se odražati u velikoj sali Republičke uprave za inspekcijske poslove - Odjeljenje Banjaluka ulica Veljka Mlađenovića bb, u krugu Incela, u petak 18. marta 2022. godine s počekom u 11 časova.

Sva zainteresovana lica koja primjenjuju navedene propise mogu da pripreme pitanja u pismenoj formi na gore navedenu temu koja mogu postaviti predstavnicima ministarstava, Poreske uprave i Inspekcije rada.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite RS, 09.03.2022

Naslov: Redakcija